Selectați limba dvs

Organisme de investigare din statele membre UE

Organisme de investigare din statele membre UE

Sedinte plenare ale retelei NIB
AGIFER participă la ședințele rețelei organizate cu sprijinul secretariatului menționat la articolul 38 alineatul (2) din Regulamentul (UE) 2016/796, secretariat care funcționează în cadrul Agenției Uniunii Europene pentru Căile Ferate.

Programul Peer Review

AGIFER face parte din Grupul de lucru Peer Review înființat pentru îndeplinirea obligațiilor ce decurg din Art.22 alin(7) din Directiva nr.798/2016.
În cursul anului 2018, s-a desfășurat evaluarea voluntară a AGIFER, în etapa pilot a programului. Raportul evaluării peer review pentru AGIFER- click aici

Schimb de experiență și instruire cu alte organisme de investigare

24-26 februarie 2015 OIFR a organizat o ședință cu tema “Împărtășirea bunelor practici în investigarea accidentelor feroviare” cu participarea reprezentanților Organismului de Investigare Feroviar din Norvegia – (AIBN).
4 octombrie 2016 AGIFER a organizat o ședință cu tema ”Împărtășirea bunelor practici în investigarea accidentelor feroviare” la care a participat Investigatorul Șef al Organismului de investigare din Marea Britanie (RAIB) d-l Simon French.
6-9 martie 2018 AGIFER a organizat o ședință de instruire având ca teme ”Investigarea deraierilor” și ”Factor uman”, lectori fiind investigatori din cadrul Organismului de investigare din Marea Britanie (RAIB).